Jupiler Pro League

Dolberg på tavlen i skuffende Anderlecht-remis

Kasper Dolberg sikrede sin belgiske klub det ene point i lørdagens kamp mod OH Leuven. Anders Dreyer var også på banen i kampen.

Kasper Dolberg i kamp for Anderlecht

Kasper Dolberg kan notere det første sæsonmål i rekordbogen for den nye sæson.

Den 26-årige dansker var på pletten i første halvleg for Anderlecht, som på hjemmebane spillede 1-1 mod OH Leuven i den belgiske Jupiler Pro League.

Det er et skuffende resultat for den belgiske storklub, der også havde Anders Dreyer med fra start.

Dolbergs føringsmål blev udlignet allerede ni minutter tid efter, da Mathieu Maertens scorede for gæsterne kort før pausefløjt.

Trods et stort overtag formåede Anderlecht og de to danskere ikke at sparke sejren hjem i løbet af de sidste 45 minutter.

Med det skuffende 1-1 resultat er Anderlecht nummer tre i den belgiske række. Danskerklubben har syv point efter de første tre kampe.