2. Division

AB-træner før Nykøbing: Vi skal bygge videre på Næstved-kamp

AB-cheftræner, Joey Gudjonsson, så mange positive ting i seneste kamp mod Næstved, og det skal der bygges videre på i fredagens kamp mod Nykøbing.

Joey Gudjonsson AB
Foto: Akademisk Boldklub / AB

AB måtte i sæsonens første kamp i 2. division nøjes med 1-1 mod nedrykkerne fra NordicBet Ligaen Næstved.

Fredag aften møder Akademikerne Nykøbing FC på Falster, som i deres første kamp tabte hele 4-0 på udebane til FC Helsingør.

Cheftræner Joey Gudjonsson er dog fortrøstningsfuld, trods man ikke fik alle tre point i sæsonåbneren mod Næstved.

– Lige efter sidste kamp følte jeg, vi skulle have vundet. Vi lavede en masse gode ting, og Næstved fik et heldigt mål.

– Når jeg nu nogle dage efter ser på kampen, så gjorde vi det rigtig godt. Næstved er et godt hold, og de gjorde det svært for os.

– Jeg er tilfreds med, at vi kom ind i kampen igen og fik udlignet. Vi dominerede de sidste 20 min., men vi skabte ikke chancer nok, siger Gudjonsson til AB’s hjemmeside.

Officielt: Dansker skifter til hollandsk klub

Det er første gang, den nye AB-træner, står på linjen mod Nykøbing FC, og han har kun én ting i hovedet frem mod aftenens kamp – nemlig tre point.

– Vi tager til Nykøbing for at vinde kampen. Vi skal bygge på den præstation, vi lavede på hjemmebane i sidste uge. Det var ikke perfekt, men kampen lagde et godt grundlag for noget, vi kan bygge videre på.

– Der er ting, vi kan gøre bedre. Især på den sidste tredjedel, hvor vi kan blive farligere. Vi skal lave de rigtige løb og tage de rigtige beslutninger.

– Vi skal ned og angribe kampen, og vi skal ikke spille på uafgjort. Vi skal spille for at komme hjem med tre point, det er det eneste fokus vi har, afslutter Joey Gudjonsson.

HB Køge-chef: Vil se samme udtryk som mod FA2000

Der er kampstart på, Lollands-Bank Park klokken 19.00

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P