Jørgensen med i Chelsea-nederlag til Real Madrid

Den danske keeper stod hele kampen for sin nye klub Chelsea i et 2-1 nederlag mod Real Madrid.

Filip Jørgensen præsenteres som ny målmand i Chelsea

Satser Enzo Maresca på Filip Jørgensen i denne sæson?

Den nye, danske Chelsea-keeper havde fået plads i målet i nattens testkamp mod Real Madrid. Og her fik den tidligere Villareal-spiller lov at blive hele kampen.

Det var sammen med en række Chelsea-profiler som Levi Colwill, Enzo Fernandez og Christopher Nkunku. Chelsea endte med at tabe kampen.

Filip Jørgensen havde allerede efter en halv times spil hentet bolden ud af målet to gange. Det var Lucas Vasquez og Brahim Diaz, der scorede for Real Madrid.

Noni Madueke reducerede før pausefløjtet, og der blev ikke scoret mere i anden halvleg af testkampen.

Ganske ukarakteristisk for en testkamp foretog Chelsea blot fire udskiftninger undervejs. Og det betød altså blandt andet, at Jørgensen fik hele kampen i målet.

Chelsea spiller en enkelt testkamp mere på søndag mod Inter, inden Premier League sparkes i gang med et brag mod Manchester City weekenden efter.

Jørgensen er én blandt mange: Altid godt med konkurrence