Bundesligaen

Kamil Grabara om Wolfsburg-skifte: Penge var afgørende

Kamil Grabare er kendt som en mand, der er lige ud af posen – det var han også, da han blev spurgt af Kicker om sit skifte til Wolfsburg.

Kamil Grabara i Superliga-kampen imellem OB og FCK.
Foto: Lars Jacobsen

Snart er Kamil Grabara klar til at vogte buret for Wolfsburg i Bundesligaen.

I vinter blev den polske keeper nemlig solgt, men skiftet trådte først i kraft denne sommer.

I et interview med Kicker har den 25-årige målmand fortalt om sit skifte væk fra FCK, hvor han blandt andet fortæller, at penge spillede en væsentlig rolle.

Kamil Grabara i Superliga-kampen imellem OB og FCK.
Foto: Lars Jacobsen

Hvorfor skiftede du til Wolfsburg?

– Fordi de ville have mig. Der var mange ting, der talte for at skifte til Wolfsburg. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at pengene ikke spillede en rolle. Jeg behøver ikke at gøre det mere romantisk, end det er.

Derudover fortalte den nu tidligere FCK-keeper, at han ikke går synderligt meget op i at holde buret rent – så længe Wolfsburg vinder.

– Jeg er blevet 25 år nu, jeg jagter ikke personlige mål på samme måde længere. Hvis jeg gør det godt, gør holdet det også godt.

– Jeg er ikke særligt egoistisk. Jeg har intet problem med at indkassere tre mål hver eneste kamp, hvis bare vi vinder, fortæller Kamil Grabara til Kicker.

Grabara kan få sin officielle debut i første runde af DFB-Pokal, hvor TuS Koblenz venter den 19. august.

Ellers kan debuten falde mod ingen ringere end Bayern München, som Wolfsburg møder i første runde af Bundesligaen den 25. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P