3F Superligaen

FCN giver lang kontrakt til ung klubmand

Justin Janssen kom til FC Nordsjælland som otteårig. Nu har han forlænget sin kontrakt i klubben.

Justin Janssen underskriver kontrakt i FC Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland

Det må have været nogle hæsblæsende dage for 18-årige Justin Janssen.

Mandag aften var han med førsteholdstruppen for første gang, da FC Nordsjælland besejrede Vejle Boldklub på udebane.

Tirsdag kan Farum-klubben meddele, at den unge midtbanespiller har underskrevet en fireårig kontraktforlængelse i klubben.

Janssen kom til Farum allerede som otteårig, og han er en vaskeægte klubmandmand, fortæller teknisk direktør i klubben, Alexander Riget.

– Justin er en af de spillere, der på trods af sin unge alder har været i klubben i længst tid, da han kom til klubben som 8-årig. Han har altid været en spiller med et stort potentiale, men har i nogle perioder også kæmpet lidt med tingene – særligt i den periode, hvor han voksede mest. Hans udvikling har virkelig taget fart de seneste par år.

Justin Janssen underskriver kontrakt i FC Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland

– Justin passer utrolig godt ind i vores måde at spille på. Han har et meget højt teknisk niveau og en rigtig god forståelse for, hvor han skal placere sig på banen, lyder det fra Alexander Riget.

Også Janssen selv er glad for den nye kontrakt. Klubben betyder meget for ham, fortæller han til FCN’s side, og nu er jagten gået ind på at blive en fast medlem af førsteholdstruppen.

– Min drøm er at blive en fast del og spille en masse kampe for Superliga-holdet. Lige nu prøver jeg bare at suge alt til mig fra de mere rutinerede spillere.

– Jeg gør alt, hvad jeg kan hver gang, jeg er med til Superliga-træningerne, og så håber jeg at få mange gode år her i FC Nordsjælland, udtaler Janssen til klubbens hjemmeside.

Justin Jansssen fik debut på U19-landsholdet ved sommerens EM-slutrunde.

FCN-boss bekræfter: Få detaljer fra salg af stjerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P