3F Superligaen

FCK sender stortalent til Rosenborg

F.C. København meddeler tirsdag, at klubben udlejer Noah Sahsah til den norske storklub Rosenborg.

Noah Sahsah poserer i en Rosenborg-trøje foran en sort baggrund
Foto: Rosenborg BK

Der er gang svingdøren i F.C. København.

Tidligere på tirsdagen meddelt FCK, at Babacar forlader klubben. Og nu udlejes Noah Sahsah til norske Rosenborg.

Den 19-årige offensivspiller blev ramt af en alvorlig knæskade sidste år, og i jagten på at genfinde topformen udlejes Sahsah til Rosenborg i det kommende halve år.

– Noah har brug for at komme ud og spille kampe, og lige nu er han for langt fra holdet i København, siger sportsdirektør Sune Smith-Nielsen til FCK’s hjemmeside.

– Noah er en utroligt talentfuld spiller med nogle meget spændende spidskompetencer. Han er en af vores egne, og han kan noget særligt. Vi glæder os til at følge Noahs udvikling, og vi håber at se ham tilbage på sit høje niveau igen. Det fortjener Noah i den grad, lyder det fra Smith-Nielsen.

Noah Sahsah poserer i en Rosenborg-trøje foran en sort baggrund
Foto: Rosenborg BK

Noah Sahsah har tidligere gjort sig på FCK’s U19-mandskab, som imponerede stor i Youth League i efteråret. Her spillede Sahsah under træner Alfred Johansson, som siden har overtaget roret i Rosenborg.

– Jeg kender Alfred (Johansson, red.) fra tidligere i F.C. København, og derfor kender han også mine kvaliteter, og jeg ser det som en styrke, at vi har en fælles historik, udtaler Sahsah til FCK’s hjemmeside.

– Jeg skal til Norge og give den fuld gas, og jeg glæder mig meget til snart at spille igen, slutter offensivspilleren Sahsah.

Sahsah er noteret for tre kampe på FCK’s førstehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P