3F Superligaen

Medie: F.C. København forstærker sig med brasilianer

F.C. København er angiveligt blevet enig om en aftale med en 24-årige stopper fra Brasilien, som i de seneste år har gjort sig i portugisisk fodbold.

Gabriel Pereira knytter næverne i et billede for Gil Vicente
Foto: Gil Vicente
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København kan meget snart præsentere en forstærkning til defensiven.

Sådan lyder meldingen i hvert fald fra den portugisiske transferjournalist Sebastiao Sousa Pinto.

Pinto har tidligere berettet om, at FCK lå i forhandlinger om at hente den 24-årige brasilianer Gabriel Pereira til klubben. Og de forhandlinger skulle nu være afsluttet med bred enighed mellem alle parter.

Dermed er det formentligt blot et spørgsmål om tid, før Gabriel Pereira bliver præsenteret som ny spiller i FCK. Og det bliver ikke billigt for F.C. København at sikre sig Pereiras gunst.

Sabastiao Sousa Pinto oplyser således, at transferen i første omgang vil koste københavnerne fem millioner euro – svarende til omkring 37 millioner danske kroner.

Derudover indeholder aftalen eftersigende en række bonusser, som kan få prisen på Pereira til at stige yderligere med minimum 7,5 millioner kroner.

Samtidig forlyder det også, at Gabriel Pereira og F.C. København skulle være blevet enige om en aftale, der gælder for de kommende fem år.

Gabriel Pereira har i de seneste år gjort sig i portugisisk fodbold.

I januar 2023 skiftede til Gil Vicente, der i den seneste sæson endte på 12.-pladsen i den bedste portugisiske fodboldrække.

I alt noterer han sig for 41 kampe for Gil Vicente med fire mål til følge.

FCK slipper for Ajax – hård modstander til SIF

Hvem er Gabriel Pereira?

Gabriel Pereira er en 24-årig central forsvarsspiller fra Brasilien, der i store dele af sin karriere har været på kontrakt i portugisisk fodbold.

Som 21-årig rykkede han til Portugal fra Brasilien, hvor han forlod sin barndomsklub Volta Redonda. Destinationen hed Vilafranquense, som han i første omgang var udlejet til.

Det blev dog sidenhen til en permanent aftale i sommeren 2022, før turen gik videre til Gil Vicente i januar 2023. Her blev han hurtig en profil i defensiven.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P