Kvikke FC Nordsjælland sejrer mod pointløse Vejle Boldklub

FC Nordsjælland tog en smal sejr på 1-0 mod Vejle Boldklub i mandagens superligaopgør og indtager nu ligaens førsteplads, mens Vejle er bundprop med nul point i tre kampe.

O. Antman
62′
45′
90′

Vejle Boldklub skulle mandag aften forsøge at hente de første superligapoint i denne sæson.

Her gæstede FC Nordsjælland Nørreskoven til en forholdsvis åben slagudveksling, hvor det dog var udeholdet, der stod bag de største chancer og også endte med en sejr på 1-0.

FC Nordsjælland forsøgte sig igen og igen i løbet af første halvleg, men ind ville bolden ikke. Samtidig lurede Vejle på omstillingerne, hvor der fra tid til anden opstod en mulighed eller to.

Ingen af holdene formåede dog at score i første halvleg og kunne derfor gå til pause med 0-0.

Efter pausen fortsatte samme kampbilledet på samme måde. FC Nordsjælland sad på chancerne og Vejle lurede på de hurtige omstillinger.

FC Nordsjællands arbejde bar frugt efter 62 minutters spil, da Oliver Antman afsluttede en hurtig FCN-kontra.

Et flot indlæg fra Mario Dorgeles havnede for fødderne af den skarpe offensivspiller fra Finland, der kvitterede sikkert til 0-1 for FC Nordsjælland.

Superligakampen mellem Vejle og FC Nordsjælland på Vejle Stadion mandag den 5. august 2024.
Superligakampen mellen Vejle og FC Nordsjælland på Vejle Stadion mandag den 5. august 2024. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Selvom det var Vejle BK, der skulle jagte i kampens afsluttende 30 minutter, så blev hjemmeholdet aldrig rigtig farlige i de afgørende momenter.

Omvendt var det nu FC Nordsjælland, der lurede på kontramulighederne, men trods et par gode chancer blev det ikke til mere denne mandag aften. Kampen endte 0-1 til FC Nordsjælland.

Kampens resultat betyder, at FC Nordsjælland topper Superligaen efter tre spillerunder med syv point. Vejle har fortsat nul point som den eneste klub i ligaen og indtager 12.-pladsen.

Se højdepunkter fra opgøret i videoen øverst i artiklen.

FCN-boss bekræfter: Få detaljer fra salg af stjerne