To profiler skadet i Brøndbys sejr over Lyngby

Brøndby vandt søndag aften over aften over Lyngby, men de tre point kom med en pris. To profiler måtte udgå med skade.

Mathias Kvistgaarden
6′
C. Bischoff
17′
45′
90′
  • Der skulle bare gå seks minutter af opgøret, førend at netmaskerne blafrede på Lyngby Stadion. Mathias Kvistgaarden bragte flot Brøndby i front, og ti minutter senere smækkede han bolden i fødderne på Clement Bischoff, som fordoblede Brøndbys føring
  • Alt var dog ikke været fryd og gammen for Mathias Kvistgaarden, som måtte lade sig udskifte med en skade efter tyve minutters spil. Kort før pausen måtte blev også Jordi Vanlerberghe skadet
  • Lyngby jagtede reduceringen i anden halvleg, og Brian Hamalainen ramte da også træværket på et flot frispark, men det endte 0-2 til Brøndby i en kamp, som især huskes for skaderne til de to Brøndby-profiler

Lyngby 0-1 Brøndby (Mathias Kvistgaarden, 6′)

Lyngby 0-2 Brøndby (Clement Bischoff, 17′)

Lyngby 0-2 Brøndby (Vanlerberghe skadet, 38′)

Fåmælt ‘CV’: Mads Enggård er en fin spiller