Serie A

Massiv udrensning i Juventus: Otte profiler skal væk

Der venter angiveligt en massiv oprydning i Juventus denne sommer, hvor hele otte profilerede spillere meldes til salg, da de ikke bliver set som en del af klubbens projekt.

Thiago Motta med stor udrensning i Juventus.
Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini

En lang række spillere forlader med al sandsynlighed Juventus denne sommer.

I hvert fald hvis man skal tro meldingerne fra flere medier – heriblandt transferjournalisten Fabrizio Romano.

Tidligere har meldingerne gået på, at keeperen Wojciech Szczesny er blevet mere eller mindre udstødt fra klubben og træner på egen hånd. Samtidig forlød det lørdag, at Federico Chiesa er blevet sat til salg.

Men de to profilerede spillere er langt fra de eneste, der ventes at forlade klubben denne sommer.

Fabrizio Romano kan således berette, at også Weston McKennie, Mattia De Sciglio, Arthur Melo, Filip Kostic, Hans Nicolussi Caviglia og Daniele Rugani er sat til salg.

– Chiesa er ude på grund af transferårsager, og det gælder også de andre, der ikke er med. Fabio Miretti er skadet, og derfor er han ikke med, lyder det fra Juventus-cheftræner Thiago Motta i forbindelse med lørdagens træningskamp mod Brest, inden han fortsætter:

– Vi har været meget tydelige over for dem. De er talentfulde, men må finde andre muligheder, hvor de kan få mere spilletid. For Chiesa og de andre er beslutningen truffet, siger Motta til Football Italia.

Thiago Motta og Juventus åbner sæsonen den 19. august, når oprykkerne fra Como kommer på besøg.

Juventus presser på: Jagter Dortmund-talent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P