Ekstraklasa

Legia Warszawa får elendig optakt til Brøndby-kampen

Legia Warszawa tabte søndag aften kort før slutfløjt i den polske liga. Torsdag venter Brøndby IF i Conference League-kvalifikationen.

Torsdag tørner Brøndby og Legia Warszawa sammen i den første af to kampe i tredje runde af Conference League-kvalifikationen.

Brøndby kommer ind til kampen med en frisk sejr over Lyngby i bagagen. Anderledes ser det ud for det polske hovedstadshold.

Søndag aften tog Legia hjemme i mod sidste års tiendeplads fra Piast Gliwice. Og Legia fik en hård start på opgøret.

Efter 20 minutter kom gæsterne nemlig foran ved Michal Chrapek. Kampen var meget lige, men i overtiden af første halvleg bragte Legias Blaz Kramer balance i regnskabet.

Dermed var alle sejl sat ind for en hjemmesejr til Legia, men Warszawa-holdet formåede aldrig at spille sig frem til store chancer i anden halvleg.

Og fem minutter før tid smed indskiftede Tihomir Kostadinov en kold spand vand i hovedet på Legia. Han scorede til kampens resultat 1-2.

Legia taber dermed generalprøven forud for torsdagens kamp mod Brøndby. Kampen fløjtes op klokken 19 på Brøndby Stadion.