3F Superligaen

Fåmælt ‘CV’: Mads Enggård er en fin spiller

Brøndbys sportsdirektør kender udmærket til Randers FC’s Mads Enggård, men han ønsker ikke at kommentere på konkrete rygter.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen før superligakampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF på Brøndby Stadion mandag den 8. april 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Randers FC’s stjernefrø Mads Enggård har været det store samtaleemne i transferland i denne uge.

Flere klubber bejler tilsyneladende til den unge Randers-spiller. Heriblandt Brøndby IF.

I optakten til søndagens sene kamp i Superligaen mellem Lyngby og Brøndby blev sportsdirektør Carsten V. Jensen spurgt, om Vestegnsklubben er interesseret i Mads Enggård.

– Det kan jeg ikke bekræfte eller afkræfte. Mads Enggård kender vi selvfølgelig, fordi han spiller i Superligaen, og vi møder ham, mange gange.

– Han er en fin spiller. Men i forhold til, om der er aktuel interesse, det kommenterer jeg ikke på, udtaler Carsten V. Jensen til Viaplay.

Analyse

Allan Hvid

Chefredaktør

Transfervinduet lukker den 2. september denne sommer, og Mads Enggård er en af de mest eftertragtede spillere i Superligaen.

Sportsdirektøren var ikke meget for at meddele, om Brøndby var tæt på at hente forstærkning, men han gav alligevel nogle praj om, hvordan transfersituationen ser ud i Brøndby.

Se hele interviewet med Carsten V. Jensen øverst i artiklen.

To profiler skadet i Brøndbys sejr over Lyngby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P