NordicBet Ligaen

Vinder igen: OB har fået perfekt start på NordicBet Ligaen

Hjemme i Odense vandt Superliga-nedrykkerne sikkert med 2-0 mod den anden nedrykker Hvidovre. Det var OB’s tredje sejr ud af tre mulige.

Luca Kjerrumgaard jubler med OB-holdkammeraterne.

De to Superliga-nedrykkere OB og Hvidovre mødte lørdag hinanden for første gang i NordicBet Ligaen denne sæson.

Og det er hjemmeholdet OB, som flest positive ting at tage med videre fra det opgør. Fynboerne styrede fra start til stort set slut i et opgør, som de vandt sikkert.

I første halvleg havde De Striwede flere gode muligheder, men det blev bare til den ene scoring, Luca Kjerrumgaard satte ind efter et kvarter.

OB’erne angreb ned af højresiden, og så kunne den unge, lange angriber sætte indersiden på og bolden i mål. Ganske fortjent.

Kjerrumgaard og resten af mandskabet fortsatte trykket mod Hvidovres mål, og det burde have været blevet til flere mål end det ene i første halvleg.

Men udbygningen af føringen udeblev altså, og hjemmeholdet skulle frem til fem minutter før tid, før Elias Hansborg-Sørensen lukkede og slukkede.

Hansborg-Sørensen var først over en retur fra en William Martin-afslutning, som endte på stolpen.

Se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.