Nelsson så rødt i Galatasaray-nedsabling

Victor Nelsson havde en meget uheldig rolle, mens Elias Jelert så til fra tribunen, da Galatasaray fik store klø af Besiktas.

Victor Nelsson Andreas Cornelius Galatasaray Trabzonspor

Galatasaray led et sviende nederlag på hele 5-0 til lokalrivalerne Besiktas.

Victor Nelsson var med i opgøret – den tyrkiske Super Cup. Men den danske forsvarsspiller kommer ikke til at se tilbage på opgøret med nogen form for glæde.

Med godt tre minutter igen blev den tidligere FC København-spiller udvist ved stillingen 3-0 til Besiktas.

Fra skammekrogen kunne Nelsson se Besiktas score to gange yderligere til det ydmygende resultat 5-0.

Italienske Ciro Immobile havde scoret to af de første tre mål for Besiktas. Det første kom, inden stadionuret havde rundet et minut.

Nordmanden Jonas Svensson scorede målet til 2-0. I overtiden scorede Rafa Silva og Mustafa Hekimoglu de to sidste mål i kampen.

Den nye Galatasaray-dansker Elias Jelert sad over med en småskade.

Jelert: Lagde en plan med FCK – og den holder