3F Superligaen

Hylder langskudssparkende AGF-profil: Har en topspiller

AGF-angriberen har haft mål i støvlerne for AGF i den her sæson. Og hvis Bech bygger langskudsmål på sit spil, står Superliga-klubben med en topspiller, mener Per Frimann.

AGF's Tobias Bech forsøger at sætte FCK's Huescas.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tobias Bech bragede bolden ind bag Nicolai Flø i Sønderjyskes mål.

De fleste på stadion og foran TV-skærmen tænkte, at det var for langt ude, men den blonde AGF’er var sikker i sin sag. Og med god grund.

Nu har 22-årige Bech lavet tre mål i tre kampe denne sæson, og ifølge Viaplay-eksperten Per Frimann, kan aarhusianerne have en mulig stor Superliga-profil i folden.

– Jeg kan huske ham, fra da han var ungdomsspiller i Viborg. Der havde han allerede en sparketeknik, som var forud for hans for alder.

– Hvis de kan forløse det, samtidig med at han kommer i feltet og blander sig der, hvor det gør ondt. Så har AGF en topspiller, siger Frimann på TV3 Sport.

Bech scorede sit første sæsonmål allerede i premierekampen mod FC Midtjylland, og siden scorede han også i 3-2 nederlaget mod FC København i Parken.

Fredagens scoring var som bekendt et spark fra distancen. Noget som Frimann mener, at AGF-spilleren har forsøgt sig på før – uden så meget held.

– Nu lykkes det, og det tror jeg kan give ham et skub, siger eksperten.

Tobias Bech skiftede sidste sommer til AGF fra FC Ingolstadt i tysk fodbold. Før Ingolstadt tørnede han ud for Viborg FF.

Han har i alt scoret 11 mål for De Hvi’e 42 kampe.

Du kan se hele snakken om Tobias Bech i videoen øverst i artiklen.

Sprudlende AGF-helt: Det flasker sig lige for tiden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P