Træningskampe

Flyvende Grønbæk scorer igen for Rennes

Albert Grønbæk har fået en forrygende start i sin nye franske klub Stade Rennes, og lørdag aften scorede det tidligere AGF-talent endnu engang.

Albert Grønbæk er for alvor landet i Stade Rennes.

Det markerede det tidligere AGF-talent allerede i sin uofficielle debut mod Laval.

Lørdag aften gentog succesen sig, da Stade Rennes spillede træningskamp mod LaLiga-mandskabet Real Sociedad.

Det tog kun 22 minutter før den 23-årige offensivspiller fik netmaskerne til at blafre.

Rennes-backen Lorenzo Assignon sendte en bold i danskerens retning, og med en lang tå fik danskeren prikket bolden i mål til 1-0.

I anden halvleg sørgede Amine Gouiri for kampens slutresultat, da han bankede bolden ind efter 67 minutters spil.

Grønbæk og Rennes mangler én enkelt testkamp før Ligue 1-sæsonen løber af stablen med en hjemmekamp mod Olympique Lyon.