3F Superligaen

Officielt: FC Nordsjælland-talent rejser til Belgien

FC Nordsjælland-talentet Magnus Munck er blevet enig med den belgiske storklub Anderlecht om et skifte.

FC Nordsjælland Logo
Denne historie udkom først på campo.dk

Magnus Munck udlejes fra FC Nordsjælland til Anderlecht frem til sommeren 2025.

Sådan lyder meldingen fredag formiddag fra superligaklubben, som kan meddele, at Magnus Munck i første omgang skifter til Anderlechts U23-mandskab.

Allerede torsdag var der meldinger om aftalen mellem FC Nordsjælland, Anderlecht og Magnus Munck. Fra Tipsbladet forlød det, at der i første omgang var tale om en lejeaftale, men at aftalen også skulle indeholde en købsoption. Det melder FC Nordsjælland dog intet om selv.

Grunden til at Magnus Munck udlejes er ifølge FC Nordsjællands fodbolddirektør, Phil Radley, at der er lange udsigter til spilletid på højt niveau i FCN. Derfor giver et lejeophold mening.

– Magnus er en dygtig og talentfuld spiller, som har taget nogle gode skridt i sin udvikling. Det næste skridt for ham er at få mere spilletid på et højt niveau, hvilket både har været et ønske fra ham og os. Derfor ser vi dette lejeophold som en rigtig god mulighed for Magnus.

– Magnus har et stort potentiale og vilje til at blive bedre hver dag, men udsigten til spilletid på Superliga-holdet hos os er på nuværende tidspunkt for lang. Anderlecht er en utrolig dygtig klub, og deres U23-hold konkurrerer på et højt niveau i den næstbedste række i Belgien, hvorfor muligheden for et lejeophold er attraktiv for alle parter. Vi er sikre på, at Anderlecht vil få glæde af Magnus, og at det vil være en god erfaring for ham selv.

Magnus Munck er et produkt af FC Nordsjællands eget ungdomsarbejde.

Han har således spillet i klubben hele sin karriere og noterer sig – foruden en stor mængde ungdomskampe – også for fire førsteholdskamp i FCN-trøjen.

Magnus Munck og FC Nordsjælland har fortsat papir på hinanden frem til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P