3. Division

Odder sejrer i østjysk opgør

Oprykkerne Odder tog fredag aften hjemme imod 2. Divisions-nedrykkerne fra Brabrand i sæsonåbneren i 3. Division. Og Odder vandt.

Der var lagt op til et vaskeægte østjysk opgør mellem Odder og Brabrand i 3. Division.

Der var 3. Divisionsdebut til begge mandskaber. Brabrand havde for første gang Michele Demontis som cheftræner, efter Tom Søjberg har valgt at blive assistent efter 11 år i spidsen for holdet.

Det var dog hjemmeholdet fra Odder, der kom bedst fra start.

Efter en meget lige affære med et smalt overtag til gæsterne kunne hjemmeholdets Thomas Rohde krone et flot angreb fra Odder og bringe hjemmeholdet foran.

Otte minutter senere var hjemmeholdet atter på pletten, efter en fræk hæl-assist fra baglinjen af Jakob Truelsen, udbyggede Mikkel Clement føringen til 2-0, som også holdt til pausen.

Hjemmeholdet fik efter 78 minutter vist Gustav Jakobsen ud, der tidligere i kampen var kommet ind fra bænken.

Og efter 84 minutters spil udnyttede gæsterne overtallet og kom på tavlen, efter et godt indlæg havnede bolden hos Tobias Friis, som med et godt hovedstød reducerede til 2-1.

Men få sekunder efter reduceringen slog Odder til igen.

Thomas Rohde fandt indskiftede Nikolaj Sauer foran mål efter et flot gennemspillet angreb, og Sauer gjorde det sikkert til 3-1.

Det blev kampens sidste scoring, og Odder fik dermed en perfekt start i 3. Division.