AGF smadrer Sønderjyske i kamp med grimt kollaps

AGF var overlegne fredag aften, da Sønderjyske blev sendt hjem med en 4-0-lussing i Aarhus. Jonas Jensen-Abbew faldt bevidstløs om, men kom på benene igen.

Patrick Mortensen (AGF 9) scorer til 1 - 0 under Superligakampen mellem AGF og Sønderjyske på Ceres Park i Aarhus fredag den 2. august 2024
Patrick Mortensen
35′
Tobias Bech
45’+5′
49′
Mads Emil Madsen
56′
45′
90′

AGF fik fredag sæsonens første sejr, da Sønderjyske slog vejen forbi Ceres Park. Gæsterne var ellers godt med i den indledende fase af kampen.

Patrick Mortensen bragte AGF foran efter 35 minutter, da han udnyttede en stor fejl i Sønderjyske-defensiven. Efter 40 minutter faldt Jonas Jensen-Abbew om bevidstløs på banen, men han kom heldigvis hurtigt på benene igen.

Tobias Bech scorede til 2-0 kort før pausen. I anden halvleg stod der AGF på alt, og både Patrick Mortensen og Mads Emil Madsen kom på tavlen. AGF vinder kampen 4-0.

Se mål nedenfor

Mål

AGF 1-0 Sønderjyske (Patrick Mortensen, 35′)

AGF 2-0 Sønderjyske (Tobias Bech, 45+4′)

AGF 3-0 Sønderjyske (Patrick Mortensen, 48′)

AGF 4-0 Sønderjyske (Mads Emil Madsen, 15′)

Liveblog

80′ AGF sidder på det meste af spillet, og Sønderjyske er kun sporadiske gæster hos Jesper Hansen

72′ AGF sværmer om Sønderjyskes mål, men bolden forbliver ude af netmaskerne

58′ Sønderjyskes Ingason brænder en kæmpe chance i det lille felt på Jesper Hansen, som redder flot

55′ MÅÅL! Mads Emil Madsen følger op på sin egen afslutning og header AGF på 4-0 efter et smukt opspil med flotte kombinationer og smart spring-over-bold

48′ MÅÅL! Patrick Mortensen fuldender et flot AGF-angreb og stanger bolden i kassen til 3-0

46′ Anden halvleg er fløjtet i gang

I pausen har Viasat meddelt, at Jonas Jensen-Abbew har det godt og befinder sig i omklædningsrummet under stadion.

45+5′ Pausefløjt på Ceres Park

45+4′ MÅÅL! Tobias Bech sender et missil i kassen langt ude fra. Nicolai Flø kunne måske have gjort mere, men stadig et flot mål af den unge angriber

41′ Jonas Jensen-Abbew er på heldigvis på benene igen, og bevæger sig ned mod omklædningsrummet til klapsalver fra Ceres Park

38′ Grimme billeder. Spillet er afbrudt, efter at Jonas Jensen-Abbew er kollapset på banen.

Jonas Jensen-Abbew modtager behandling

35′ MÅÅL! Patrick Mortensen spilles helt fri af Cherif, og AGF-anføreren sparker friløberen sikkert forbi Flø

34′ Smukke driblinger fra Björklund og en flot afslutning fra Emini fra distancen, men forsøget reddes

25′ En god periode for Sønderjyske fører til en afslutning fra Gallegos, som dog bliver blokeret

15′ Emini fra Sønderjyske sender et drilsk skud forbi Jesper Hansens opstander

13′ Appeller for straffe fra AGF, efter Gift Links ryger ned i feltet. Men dommerens fløjte er tavs.

4′ AGF er startet bedst med to hjørne og det meste af boldbesiddelsen

1′ Kampen er i gang på Ceres Park