NordicBet Ligaen

Kasper Kusk sparker Vendsyssel til tops

Vendsyssel er på førstepladsen i NordciBet Liga, efter at nordjyderne fredag aften vandt 1-2 ude over B.93.

Sørens Andreasen (Sønderjyske 14) efter et skud på stolpen under NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vendsyssel FF på Sydbank Park
M. Kaastrup
5′
K. Kusk
49′
45′
90′

Vendsyssel vandt begge opgør i sidste sæson mod B.93. Fredag aften fortsatte tenden, da nordjyderne var på besøg på Østerbro.

Allerede efter fem minutters spil kom gæsterne i front ved nyankomne Magnus Kaastrup, som kunne score sit første mål for Vendsyssel.

B.93 havde bolden mest, men Vendsyssel kom frem til afslutningerne inden for rammen. Der blev dog ikke scoret mere i første halvleg.

Som tilfældet også var i første halvleg, så fik Vendsyssel nettet til at blafre kort efter, bolden var givet op i anden halvleg.

Denne gang ved endnu en nyankommen spiller i Hjørring, den tidligere Superligaprofil Kasper Kusk, som scorede sit første mål for klubben, da han omsatte et straffespark.

Dermed var jagten sat ind for hjemmeholdet, og B.93 fik også reduceret ved Abdullah Iqbal, men trods masser af boldbesiddelse fik værterne aldrig den forløsende udlignende scoring.

Vendsyssel vinder opgøret og indtager dermed en tredjeplads i NordicBet Ligaen med ligesom mange point som Fredericia og OB, som først spiller lørdag.