NordicBet Ligaen

B.93-chef håber på naturvin og tre point mod Vendsyssel

B.93 tager fredag aften hjemme i mod Vendsyssel FF, og københavnernes cheftræner forventer en tæt kamp.

Kim Engstrøm B.93.
Foto: B.93/Christian Midtgaard
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

B.93 har fået en pointmæssig fin start på denne sæson i NordicBet Ligaen.

Sæsonens to første kampe har budt på en sejr og en uafgjort mod henholdsvis FC Roskilde og Kolding IF, og det er cheftræneren i B.93 ganske tilfreds med.

Kim Engstrøm er manden med planen på Østerbro, og den 44-årige fynbo godkender indledningen på sæsonen.

– Vi ved, når vi leverer præstationer, som er godkendt, så får vi som regel også point. Fire point, to i snit, er meget fint. Mange siger man skal vinde sine hjemmekampe og få uafgjort ude. Vi har gjort det omvendt, men det har været fint. Mere end godkendt faktisk, udtaler Engstrøm til Campo.

B.93 mangler tre ud af fire bærende offensivspillere fra sidste sæson. Nicolaj Thomsen er på barsel, Sebastian Clemmesen er småskadet og Jeppe Erenbjerg er solgt til belgisk fodbold.

Kim Engstrøm B.93.
Foto: B.93/Christian Midtgaard

Og det er da også “kun” blevet til to mål

– Det gør selvfølgelig noget, at vi er ved at spille nogle nye folk ind offensivt. Der er nogle relationer, der ikke bare lige sidder i skabet efter de første par kampe.

– Så ud fra det, så er vi rigtig fint tilfredse med at have fået fire point. Alle kampe er vanskelige i 1. Division. Det fandt vi ud af i sidste uge mod Roskilde, og det bliver også svært mod Vendsyssel. Kan vi vinde over dem, så har vi fået en fantastisk start, lyder det fra Engstrøm.

Naturvin og tre point fredag

Fredag aften kan B.93 gøre sæsonstarten “fantastisk”, hvis sidste års tredjeplads i NordicBet Ligaen, Vendsyssel FF, sendes hjem fra Østerbro med nul point.

B.93 tabte begge opgør i sidste sæson mod nordjyderne, men det bekymrer ikke Engstrøm.

– Vi lærte rigtig meget fra kamp et til kamp to. Nu venter kamp tre, og jeg synes, vi er et bedre sted nu, end da vi mødte dem i efteråret.

Vendsyssel har blot vundet tre af de seneste 16 turneringskampe, og Engstrøm mener da heller ikke, at der er stor niveauforskel på de to mandskaber.

– Jeg synes ikke, de er markant bedre end os. Det er et hold, hvor vi føler, vi har en god mulighed for at få point.

– Jeg forventer en tæt kamp og et Vendsyssel-hold, som gerne vil gå højt og presse, som de har gjort i de første to kampe. Det handler for os om at turde at spille ud af det pres, de kommer til at lægge.

– Jeg tror, vi har nogle styrker som hold, der kan gøre ondt på dem. Vores spil og vores fart fremad banen. Så har de nogle klare styrker i deres fysisk stærke spillere anført af Ayo Simon Okusun, Lasse Stefensen, Mads Greve og Omar Jebali, som fylder godt op i landskabet.

– Jeg tror, det bliver meget lige, og det bliver nok først afgjort til allersidst.

En sommerfredag aften på Østerbro Stadion. Dufter det af naturvin og tre point til B.93?

– Det dufter hvert fald af naturvin, griner Engstrøm, og fortsætter:

– Men tre point vil jo være ønskescenariet, det er klart, slutter B.93-chefen.

Kampen på Østerbro Stadion fløjtes op klokken 19 og kan ses på Viaplay.

NordicBet Liga-optakt: Ingen ‘svær sæson to’ i B.93

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P