Conference League

Neestrup tilfreds efter sikkert FCK-avancement mod miniput

FC København endte med at gå meget sikkert videre i Conference League, men undervejs blev der bragt lidt spænding i torsdagens returopgør mod FC Brunos Magpies.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København er stensikkert videre i Conference League.

Det var dog også forventet, da de mødte miniputten Bruno’s Magpies fra Gibraltar.

De kom dog bagud i returopgøret hjemme i Parken og leverede en undervældende første halvleg, men de endte alligevel med at vise klassen med en 5-1 sejr torsdag aften og samlet 8-1.

Efter kampen blev cheftræner Jacob Neestrup interviewet til klubbens hjemmeside, og han var overordnet set tilfreds, selvom der var ting, som kunne have været bedre.

– Vi viste den forskel, der skal være på de to hold over to kampe, lød det fra Neestrup.

– Det var selvfølgelig en ærgerlig måde at komme bagud på efter et kvarter, men sådan en fejl kan ske for enhver. Jeg havde da gerne set, at vi havde scoret nogle flere mål allerede før pausen, men præmissen for sådan en kamp er bare meget anderledes, end vi er vant til fra Superligaen.

– Vi møder noget andet, end vi er vant til med et hold, der står meget lavt og er svære at bryde ned, og vi roterede også meget og mistede dermed noget rytme i spillet. Men ligesom dernede, så ændrede kampen sig meget, så snart vi fik scoret, og set over de 90 minutter, gik det som det skulle. Vi vandt sikkert og er videre til næste runde, og det er det, det handler om, lød det fra Jacob Neestrup til FC. Københavns hjemmeside efter kampen.

F.C. København skal på en lidt sværere opgave i næste runde af kvalifikationen, når de møder tjekkiske Banik Ostrava. Her spilles første opgør i Parken den 7. august, mens returopgøret spilles den 15. august.

Overblik: Disse hold venter for danske klubber i Europa

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P