LaLiga

Medie: Barca enige med Olmo – nyt bud sendt

FC Barcelona og Dani Olmo er tilsyneladende nået til enighed. Samtidig har den catalanske storklub sendt et nyt bud til RB Leipzig, som nu skal vende tomlen enten op eller ned.

Dani Olmo ved siden af EM-pokalen efter Spaniens triumf.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dani Olmo endte som lidt af en darling på det spanske landshold, da han tidligere på sommeren fik afgørende betydning for triumfen ved EM 2024.

Siden er FC Barcelona blevet meldt meget interesseret i ham, og torsdag er der tilsyneladende sket en ny udvikling i sagen.

Således skriver transferjournalisten Fabrizio Romano samt en række øvrige medier, at Dani Olmo og Barca er nået til enighed om de personlige forhold ved en transfer.

Det forlyder i den forbindelse, at den 26-årige offensivspiller får en kontrakt frem til sommeren 2030.

Der er dog lige det aber dabei, at RB Leipzig skal sige ja til at sælge Olmo, som er på kontrakt i den tyske klub frem til 2027.

Derfor har Barca også sendt et nyt og officielt bud i retning af Leipzig.

Det lyder angiveligt på 55 millioner euro og derudover såkaldte add-ons som kan få den samlede sum til at stige til 62 millioner euro. Det svarer til 463 millioner kroner.

Ifølge Romano, så er Dani Olmo særdeles opsat på at skifte til den catalanske storklub i hjemlandet.

Offensivspilleren har en fortid som ungdomsspiller i Barca, men har tilbragt de seneste fire og et halvt år i Leipzig, hvor han står noteret for 148 kampe med 29 scoringer og 34 oplæg til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P