NordicBet Ligaen

OB-cheftræner trækker på Brøndby-oplevelser

Den nuværende OB-cheftræner, Søren Krogh, spillede som ung i Brøndby IF. Her gjorde han sig nogle vigtige erfaringer, som han i dag bruger i den fynske fodboldklub.

OB-cheftræner Søren Krogh på sidelinjen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søren Krogh blev i begyndelsen af 2024 ansat som cheftræner i OB.

Godt nok endte det alligevel med en nedrykning for det fynske fodboldflagskib, men det er stadig Søren Krogh, der skal forsøge at få OB retur til 3F Superligaen i første hug.

Han og holdet har da også fået en ganske fornuftig start på tilværelsen i NordicBet Ligaen, hvor det er blevet til maksimumpoint efter de første to runder.

I et lidt større perspektiv handler det selvfølgelig også om at bygge et OB-mandskab op, som med den rette struktur og alverdens andre floskler skal kunne holde sig oppe i landets bedste række, såfremt missionen om oprykning lykkes.

I den henseende kan Søren Krogh trække på nogle af de erfaringer, han gjorde sig som ung fodboldspiller.

I slutningen af 90’erne skiftede han nemlig fra Holstebro til Brøndby IF, hvor han gjorde sig nogle særdeles vigtige erfaringer.

– Det er nogle år siden. Men når jeg tænker tilbage på mine år i Brøndby i 1990’erne, der var det virkelig en enhed, man var en del af. Vi var jo 25 spillere i den trup, og alle var bare med. Det kan jeg godt lide tanken om.

– Der var en meget stærk styring på det hold med nogle virkelige stærke karakterer, så jeg, som ung spiller, var ikke i tvivl om noget som helst.

– Jeg blev omfavnet og taget med rundt, og det er dét, man får ud af det, og et godt eksempel på, når man samler en gruppe, som er karakterstærke og som kan forstå den relationelle del af at skabe noget sammen, som hold. Det var i top på det tidspunkt, siger OB-cheftræneren i podcasten ‘Stemmer fra Ådalen‘.

Brøndby-holdet havde i de år spillere som Per Nielsen, Søren Colding, Kim Daugaard og Peter Madsen på holdkortet, mens Ebbe Skovdahl oh Åge Hareide blandt andre var inde over som cheftrænere.

OB møder næste gang den øvrige nedrykker fra 3F Superligaen, Hvidovre IF.

Den kamp fløjtes i gang i Odense lørdag klokken 13.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P