Conference League

Brøndby-midt drikker masser af vand: Her er varmt i Kosovo

Brøndby er nærmest videre, men Mathias Greve går alligevel efter sejren torsdag aften, når der er returopgør mod KF Llapi i det varme Kosovo.

Mathias Greve med driblinger for Brøndby mod Silkeborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpixx

– 6-0. Det må vi ikke sætte over styr.

Sådan lød det fra Jesper Sørensen i kølvandet på sidste uges storsejr over KF Llapi i kvalifikationen til Conference League.

Torsdag aften venter så returopgøret i Kosovo, og selvom Brøndby er så godt som videre, så går man benhårdt efter sejren, lyder det fra Mathias Greve.

– Vi lever jo af at spille fodbold og af at gå efter at vinde fodboldkampe, så det er også målet i morgen (torsdag, red.).

– Vi er stadig i starten af sæsonen, så det er klart, at det hele tiden handler om at få de små ting på plads og blive bedre hele tiden, og det er en fodboldkamp en god mulighed til, udtaler Greve til klubbens hjemmeside.

Mathias Greve med driblinger for Brøndby mod Silkeborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpixx

KF Llapi holder til i Besianë i Kosovo, og der er varmt, lyder det fra Greve. Rigtig varmt.

Ifølge DMI runder temperaturen i hovedstaden Pristina, som ligger små 30 kilometer væk, cirka 32 grader torsdag, og det er lidt mere, end hvad Brøndby-spillerne er vant til.

– Nu trænede vi et tidspunkt i dag, der ligner kamptidspunktet i morgen, og her er varmt. Det handler om at få drukket vand både før, under og efter kampen.

– Varmen kan selvfølgelig godt få en betydning qua, at de måske er lidt mere vant til den her tropiske varme, end vi lige er, men ellers tænker jeg ikke, at det får den store betydning, slutter Mathias Greve.

Kampen torsdag aften spilles klokken 17 i Kosovo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P