Bundesligaen

Ny Bayern-spiller takker klubbens tidligere træner

Joao Palhinha lignede en ny Bayern München-spiller allerede sidste sommer, men handlen kom først på plads for godt en måned siden. Nu takker portugiseren klubbens tidligere træner for bestræbelserne.

Foto: ADRIAN DENNI/ATP

Gode ting er værd at vente på.

Sådan lyder et kendt ordsprog, og det kan også være sådan, Joao Palhinha tænker om sin nye tilværelse som Bayern München-spiller.

Det skulle egentlig være sket sidste sommer, da Thomas Tuchel var træner i storklubben, men da røg handlen i vasken.

Og nu – et år senere – er Tuchel ikke længere Bayern München-træner, men Palhinha har ikke glemt tyskerens bestræbelser i forsøget på at få handlen på plads.

– Jeg vil gerne takke trænerne Thomas Tuchel og Vincent Kompany og sports direktør Max Eberl for at kæmpe for at få mig hertil.

– Det gør mig meget stolt, at den slags folk gerne vil have mig, siger han i forbindelse med sit første pressemøde som ny Bayern-spiller ifølge The Athletic.

Den portugisiske midtbanespiller fortæller, at han havde mistet troen på, at skiftet til Bundesliga-klubben ville komme i hus.

– Det var en stor skuffelse, da transferen ikke kom på plads sidste sommer. Den var meget hård at sluge.

– Men så er jeg bare nødt til at gøre alt, hvad du kan på banen. Det var den eneste chance, jeg havde for at komme til Bayern, siger han.

29-årige Palhinha var Fulham-spiller fra 2022 og så indtil for tre ugers tid siden. Inden da har han spillet i Sporting i hjemlandet.

Efter salg af Palhinha: Fulham jagter ung braslianer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P