Premier League

Medie: Christian Eriksen kan hentes til spotpris

Set i lyset af Christian Eriksens nuværende klub og flotte karriere, kan den danske landsholdsspiller hentes til en pris, hvor de fleste kan lege med.

Christian Eriksen under en testkamp for Manchester United mod Arsenal.
Foto: Patrick T. Fallon/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen er flere gange sommeren igennem blevet meldt på vej væk fra Manchester United.

Her er særligt belgisk Anderlecht samt den 32-årige midtbanespillers første klub i udlandet, Ajax, interesserede i danskerens egenskaber.

Skal man tro mediet Caught Offside, så er der også gode nyheder for de to bejlere – og de øvrige, der måtte være – til Christian Eriksen. Han koster nemlig ikke særlig meget.

Mediet skriver således, at alt en købende klub skal diske op med, er fem millioner pund. Det svarer til relativt beskedne 44 millioner kroner.

Og det er altså for en Manchester United-spiller med et år tilbage sin kontrakt og en dåbsattest, som vidner om flere år tilbage af sin karriere.

Prisen skal dog også ses i lyset af, at Manchester United selv hentede Christian Eriksen på en fri transfer for to år siden, og derfor alligevel står til at tjene en smule penge, selvom prisskiltet er lavet.

Samtidig har den engelske storklub ingen intentioner om at lade ham smutte gratis næste sommer, når han har kontraktudløb.

Christian Eriksen var ikke fast mand i Manchester Uniteds startellever i seneste sæson, men noterede sig alligevel for 28 kampe.

I testkampen mod Arsenal for nyligt blev danskeren skiftet ind til de sidste 45 minutter.

Han står i alt noteret for 72 kampe i Manchester United-trøjen og har en fortid i Brentford, Inter, Tottenham og Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P