3. Division

VSK Aarhus har sagt farvel til ti – cheftræner tilfreds

VSK Aarhus’ cheftræner, Jens Gjesing, er tilfreds med klubbens opstart, fortæller han til Campo.

Foto: Axel Schütt / Århus Stiftstidende
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

En halv trup er stoppet siden VSK Aarhus’ seneste divisionskamp i sidste sæson.

Det er, hvad cheftræner hos VSK Aarhus, Jens Gjesing har måtte sande efter sommerferien.

Alligevel er han meget optimistisk frem mod sæsonstarten i 3. Division, fortæller han til Campo, som har taget en snak med den tidligere AGF-spiller.

– Vi har haft en god opstart, som for en gangs skyld ikke har været hæmmet af ferier og andet. Det har givet os nogle gode forudsætninger for at få alle med og få leveret et godt niveau til træning.

– Vi har dog desværre måtte sige farvel til omkring ti spillere fra sidste sæsons trup, der af forskellige årsager, har måtte takke af for fodbold i vores klub.

Trods den store afgang er cheftræneren dog meget optimistisk op til den nye sæson.

– Vi har fået tilgang af nye talentfulde spillere, som har potentiale til på sigt at kunne tage det til højere niveau end måske lige 3. Division.

– Nu skal der ligges en masse kræfter på træningsbanen, så vi kan få skabt os det bedste udgangspunkt frem mod første kamp mod Lyseng. Det er dog noget, der kræver mange minutter i både kamp og på træningsbanen.

Gjesing fortæller, at det er vigtigt at lysten og fællesskabet driver værket, da man ikke kan spille med de økonomiske muskler i klubben.

– Dem der spiller her, elsker at spille fodbold og være en del af vores fællesskab. Sidste sæson var næsten halvdelen af holdene i 3. division øst for Storebælt, så der brugte vi mange weekender på kamp og transport til og fra Sjælland.

– De nye drenge er kommet med en ny energi, og jeg synes vi har en god gruppe, af både unge spillere og dem der har mere erfaring og har prøvet division før. Jeg er sikker på, at vi som sæsonen skrider frem, nok skal blive konkurrencedygtige.

Klubben har testet formen af mod Middelfart og Skive fra 2. division og de kampe ser cheftræneren positivt tilbage på.

– Kampen mod Middelfart synes jeg vi spiller rigtig godt mod en meget stærk modstander, som jeg næsten er sikker på kommer til at spille med i den sjove ende af 2. division. Vi taber 2-1, men får sat et rigtig fint aftryk.

– Mod Skive er det måske lidt mere misvisende, vi vinder 2-0 men Skive spiller en rigtig god kamp, har bolden meget og har gode chancer til at få scoret. Resultatet er måske lidt misvisende, men det tager vi alligevel med.

Gjesings tropper er de seneste 3 sæsoner, sluttet som nummer 3, men i år er ambitionen dog endnu engang at slutte i top 6.

– Vores ambition er top 6. Det kan måske lyde som en konservativ, kedelig melding. Men sådan, som vi står nu, er det bare det, der giver mening. Vi skal finde ud af hvor vi selv står, og hvor de andre står.

– Der er fem nye hold i rækken, og der er sket rigtig meget hos os og mange af de andre hold, som gør det kan være lidt svært at spå om, hvor man står, afslutter cheftræneren.

VSK Aarhus tager hjemme imod IF Lyseng i åbningskampen, det sker fredag den 2. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P