3. Division

Odder forstærker sig med Danmarksserie-bomber

En af oprykkerne til 3. Division Odder IGF henter målfarlig spiller i Viby IF.

Foto: Odder IGF

Oprykkerne fra Odder IGF har forstærket sig med sidste sæsons topscorer i Danmarksserien.

Kasper Yde Hedegaard, der lavede 24 mål i 28 kampe i sidste sæson for Viby IF, tørner i kommende sæson ud for Odder IGF, der for første gang i klubbens historie skal spille 3. division.

Campo har talt med cheftræner Jacob Eichner om sin nye angriber.

– Kasper er en meget intelligent spiller. Han har kompetencerne til at lave mål på mange forskellige måder. Han er rigtig god til at læse spillet, positionere sig rigtigt, og så er han fysisk stærk, udtaler cheftræner Jacob Eichner til Campo.

– Jeg er meget tilfreds med tilgangen af Kasper. Vi har en i forvejen rigtig stærk trup, og han kommer med en mentalitet, der passer rigtig godt ind i vores nuværende setup, så jeg er bestemt tilfreds af Kasper.

Også hovedpersonen selv er glad for skiftet.

– Jeg er meget glad for mit skifte til Odder. Det at skulle spille i 3 division, er en fantastisk mulighed for mig for at udfordre og udvikle mig selv som spiller.

– Klubben har en fantastisk trænerstab og et motiverende og professionelt miljø, som også indeholder en masse utroligt dygtige spillere, så det er meget motiverende at være blevet en del af det, udtaler Hedegaard til Campo.

Andre klubber havde også snøren ude efter den målfarlige angriber, men der var en klar årsag til, at valget faldt på lige præcis Odder.

– Klubben viste fra starten en meget seriøs interesse. De havde en klar plan om min rolle på holdet og gav mig følelsen af, at de virkelig mente det alvorligt. Så det gjorde klart min beslutning meget lettere, afslutter Hedegaard.

Kasper Hedegaard får trøjenummer ni i Odder IGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P