Premier League

Medier: United hælder til at bygge nyt kæmpe-stadion

Et nyt stadion kan komme til at rumme op imod 100.000 tilskuerpladser, skriver et engelsk medie.

Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United spillede sin første kamp på Old Trafford i 1910.

Men det kan snart være slut. Ifølge BBC og andre engelske medier er storklubben kommet frem til, at det gamle ikke længere er tidsvarende.

Det har længe været diskuteret, om Drømmenes Teater trænger til en renovering. Men det har vist sig at være for kompliceret at føre den plan ud i livet, skriver BBC.

Det er blandt en jernbanestrækning bag den ene tribune, som gør det svært at udbygge og udvide Old Trafford.

Så i stedet for at gå videre med den løsning, hælder klubben til at bygge helt nyt. Det skal være et kæmpe stadion, som efter de foreløbige planer skal kunne huse op imod 100.000 tilskuere ifølge The Athletic.

Et nyt stadion skal ligge tæt ved Old Trafford, som man kan bruge, mens det nye bliver bygget, skriver mediet.

Det nye stadion kan komme til at koste mere end 2 milliarder engelske pund – knap 18 milliarder danske -skriver The Athletic.

United håber, at de kan få hjælp af nationale og lokale myndigheder til projektet, skriver BBC, som også tilføjer, at storklubben ønsker, at et nyt stadion bevare en tråd til rødderne i en nordengelsk industriby.

I forbindelse med OId Trafford er der statuer af blandt andet Sir Alex Ferguson, og det er forventet, at de skal flyttes med til et eventuelt nyt stadion.

Det er endnu ikke endeligt besluttet, men både BBC og The Athletic skriver, at Premier League-klubben tager en endelig beslutning i slutningen af året om, hvilken af de to løsninger, der skal vælges.

Eriksen vil blive ved så længe som muligt – lige nu

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P