3F Superligaen

– Det her kan Brøndby ikke slippe afsted med

Ifølge Jesper Sørensen skal Brøndby hjem at arbejde på nogle taktiske ting – især omkring modstandernes omstillinger, som Vejle havde flere gode muligheder på mandag aften.

Jesper Sørensen på sidelinjen under Brøndby IF's 3-3-kamp mod Viborg FF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby levede livet farlig mandag aften.

Ved flere lejligheder – blandt andet da Vejle bragte sig foran – gav de udeholdet mulighed for at sætte kniven ind på omstillinger.

Og den duer ikke, hvis holdet vil gøre sig forhåbninger om at klare skærene i toppen af rækken, forstår man på Jesper Sørensen.

– I pausen troede vi på, vi kunne få det vendt. Men altså det niveau vi spillede på i dag med for mange tekniske fejl og for mange omstillinger, vi giver væk.

– Det kan vi ikke slippe afsted med. Så vi skal oppe os, og vi skal blive dygtigere, siger han til TV2 Sport.

Dimitrios Emmanouilidis sparkede udeholdet foran en håndfuld minutter før pausefløjt på en stikning fra Musa Juwara.

– Et par af de omstillinger, der kom, blev farlige efter nogle af vores dødbolde.

– Der var flot timing i forbindelse med Vejles mål, og de udnytter den fartforskel på Emmanouilidis og Noah Nartey, siger han.

Sørensen og tropperne har altså noget at arbejde på frem mod de kommende kampe, men han slår fast, at det handler mere om spillernes tekniske færdigheder i situationerne.

– Vores positioneringer omkring omstillingerne var ikke så dårlige. Det var mere dårlige afleveringer, vi lagde, som gav Vejle omstillinger.

– Det var jeg utilfreds med, siger han.

Brøndby IF spiller igen allerede torsdag aften. Her spiller de returopgør mod Llapifra Kosovo. Brøndby vandt 6-0 i den første kamp.

Brøndby-helt: Vi mangler flow og fokus i første halvleg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P