Bundesligaen

Agent tordner mod klubben: Dortmund-sensation vil væk

Han var en af Dortmunds helt store åbenbaringer for få år siden, men nu kan Youssoufa Moukoko meget vel være på vej væk fra klubben, lyder det fra hans agent.

Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

137 mål og 26 oplæg i 81 kampe.

Det var statistikken for Dortmunds Yousooufa Moukoko, da han spillede U17- og U19-bold.

Angriberen blev allerede da bredt kendt for sine vilde tal og sin voldsomme fysik sammenlignet med sine jævnaldrende, og derfor var forventningerne til ham også store.

Derfor blev Youssoufa Moukoko heller ikke overraskende den yngste debutant i både Bundesligaen og Champions League, hvor han fik debut, lige så snart det var muligt for den unge angriber. Han blev ligeledes den yngste spiller til at opnå 50 Bundesliga-kampe.

De forventninger har han dog ikke efterfølgende formået at indfri, og han har endnu ikke bidt sig fast i startopstillingen. Derfor har han nu besluttet sig for at søge nye græsgange, hvis man skal tro hans agent, som er blevet interviewet af transferjournalisten Fabrizio Romano, og i samme ombæring sender en kritik af Dortmund afsted.

– Youssoufa har et kæmpe potentiale, som han desværre ikke kunne vise i sidste sæson. Jeg synes, ​​at det faktum, at han scorede fem mål på 613 minutter, siger alt om hans kvalitet. Få spillere i Bundesligaen har sådan en rate.

– Youssoufa blev lovet meget, før han skrev under, men det blev ikke realiseret. Han har altid kun været interesseret i at spille og i sin udvikling – ikke i noget andet, ligesom mediernes rapporter altid hævder. Hvis det havde handlet om pengene, kunne han have taget imod andre lukrative tilbud, hvor han kunne have tjent mere end tre gange så meget.

– Medierne portrætterer ham altid som en taber, uanset om det er under træning eller den igangværende sæson. Det eneste, han vil, er at spille, og hvis han bliver bedt om at gå ud og spille, ville vi ikke have noget problem. Det er ikke en hemmelighed, at der er nok klubber herude, som tror på Youssoufas kvaliteter og vil have ham på deres hold.

– Jeg mener, at BVB laver en fejl ved at lade Youssoufa gå. Med så lidt spilletid vil alle vide, at Youssoufas markedsværdi er lav, og Dortmund kan ikke forvente meget. Vi ønskede, at det skulle være anderledes, men det er fodboldbranchen. Youssoufa er fuldstændig klar i sit sind, ekstremt fokuseret og ved, hvad han vil for at drive sin karriere fremad. Nu lytter vi til interesse fra England, Spanien og Frankrig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P