NordicBet Ligaen

AC Horsens ophæver med Steffen Nielsen efter 156 dage

AC Horsens meddeler mandag, at man har valgt at stoppe samarbejdet med Steffen Nielsen.

AC Horsens Logo

Steffen Nielsen blev i februar præsenteret som ny Deputy Head of Football Operations i AC Horsens.

Men mandag er det slut.

Det oplyser den østjyske NordicBet Liga-klub, som skriver, at AC Horsens er blevet enige med Nielsen om at stoppe samarbejdet efter knap fem måneder.

Direktøren Kristian Nielsen sætter ord på beslutningen.

– Vi vil gerne rette en stor tak til Steffen Nielsen for samarbejdet og hans store indsats i AC Horsens. Han har arbejdet med stor ihærdighed og højt humør, og han har været en stor ressource for os gennem det her halve års tid. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, lyder det fra Nielsen.

Steffen Nielsen kom til AC Horsens efter en turbulent periode i OB, hvor han fungerede som vicedirektør under til Björn Wesström, inden han blev afskediget i efteråret 2023.

Nu venter et nyt kapitel for Nielsen, fortæller han.

– Det er aldrig let at sige farvel til noget, man er glad for, men tiden er den rette nu til at gå nye veje, så efter mange og lange overvejelser har jeg valgt at stoppe i AC Horsens.

– Jeg har en drøm, som skal realiseres, og derfor glæder jeg mig meget til et nyt eventyr, hvor jeg starter jeg op som selvstændig inden for spiller- og klubrådgivning. Tak for tiden i AC Horsens til spillere, personale og fans, jeg ønsker jer det bedste fremover, udtaler Steffen Nielsen.

AC Horsens oplyser ikke, om der kommer en ny mand på posten.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P