Det australske kvindelandshold kan søndag aften meget vel have leveret et comeback til historiebøgerne ved OL 2024.

De australske spillere jubler efter det vilde comeback mod Zambia ved OL.

Det er næsten ikke til at tro – men det er altså virkeligt.

Australiens og Zambias kvindelandshold ramlede søndag aften sammen ved OL 2024 – og det endte med at gå sensationelt vildt for sig.

Med 56 minutter spillet viste måltavlen nemlig 2-5 til Zambia, hvor Barbra Banda blandt andet havde noteret sig for et hattrick.

Det viste sig dog, at det ikke var nok til en sejr.

For allerede to minutter senere blev australiernes vilde comeback skudt i gang, da Ngambo Musole noterede sig for et selvmål.

I det 65. minut fik Australien reduceret til 4-5, og så var der pludseligt et resultat indenfor rækkevidde.

Med 12 minutter tilbage blev det også til 5-5, da Stephanie Catley scorede sit andet mål i kampen på et straffespark.

Det absurde comeback blev fuldført i det 90. minut, da Michelle Heyman scorede kampens 11. og sidste mål til resultatet 6-5 i Australiens favør.

En bitter pille at sluge for Zambia, der altså satte en tremålsføring over styr og tabte i løbet af 32 minutters fodbold.