3F Superligaen

Rösler om straffespark: Hvad blev vi fortalt i sidste uge?

Uwe Rösler nægtede at forholde sig til søndagens straffespark i Parken mellem AGF og F.C. København. I stedet refererer han til det svar, som dommer Morten Krogh kom med efter AGF’s kamp mod FC Midtjylland i første runde.

Uwe Rösler dirigerer AGF-spillerne i kampen mod FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF tog sig særdeles godt ud i Parken søndag aften.

Alligevel rakte det ikke til en sejr.

Det skyldes blandt andet, at F.C. København i første halvleg blev tildelt et straffespark.

Efter kampen blev AGF-cheftræner spurgt ind til straffesparkskendelsen, men han var ikke meget for at kommentere på situationen.

I stedet refererer han overfor Viaplay til sit mandskabs kamp i sidste uge mod FC Midtjylland, hvor Tobias Bech ikke blev tilkendt et straffespark i en ellers lignende situation.

– Det første mål var et straffespark, og det skal du ikke spørge mig nærmere om, og derefter tabte vi to hovedstød. Og det er nok til at tabe mod dem (FCK, red.).

Hvorfor skal jeg ikke spørge ind til det?

– Fordi så får du samme svar, som jeg gav dig i sidste uge. Jeg mener, at det med jeres dygtige eksperter er jeres job at huske, hvad vi blev fortalt sidste uge et par dage efter vores kamp mod FCM, hvor der ikke blev dømt straffespark mod Tobias Bech.

– Du kan sammenligne den situation med situationen i dag, og så kan folk selv have en holdning til det, siger Uwe Rösler til Viaplay.

Uwe Rösler refererer formentlig til de udtalelser, som dommer Morten Krogh kom med til blandt andre TV2 Sport efter kampen mellem FC Midtjylland og AGF.

– Den situation ligger i det, vi kalder ’borderline’, hvor begge dele kan dømmes, og hvor der er argumenter for begge dele.

– Argumentet for, at der ikke er straffespark, det er så den kontakt, der opstår. Hvem skaber kontakten, og er det en stor eller lille kontakt. Han (Tobias Bech, red.) er med til at skabe den her kontakt, og den måde, han falder på, bliver en anelse teatralsk. lød det blandt andet fra Morten Krogh til TV2 Sport for en uge siden.

AGF endte med at tabe søndagens kamp 3-2.

Du kan se interviewet med AGF-cheftræneren i videoen øverst i artiklen, hvor du også kan se det straffespark fra søndagens kamp i Parken, som der bliver talt om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P