3F Superligaen

Delaney om FCK-comeback: Det var en emotionel oplevelse

Thomas Delaney fik søndag gjort sit længeventede comeback, da han efter en times spil blev skiftet ind i F.C. Københavns 3-2-sejr over AGF. Han blev tilmed matchvinder.

Thomas Delaney tilbage i Parken for FC Købenahvn.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det kunne nok ikke skrives meget bedre for hverken FCK eller Thomas Delaney.

Efter at have slået igennem i den danske hovedstadsklub drog Thomas Delaney i januar 2017 på et udlandseventyr, som først sluttede denne sommer.

Den danske landsholdsspiller er nemlig blevet hentet hjem til den klub, hvor det hele begyndte.

Søndag aften fik han så sit længeventede comeback, da han ved stillingen 1-2 til AGF og med en time spillet blev skiftet ind.

Da kampen lidt mere end en halv time senere blev fløjtet af, stod Thomas Delaney med anførerbindet om armen og som kampens matchvinder, efter han headede bolden i mål til 3-2 et kvarter før slutfløjt.

I kølvandet på kampen har han nu sat ord på sit comeback overfor Viaplay.

– Det var en emotionel oplevelse i dag. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle forvente. Jeg regnede selvfølgelig med en fin velkomst, men det var fantastisk. Altså det var gåsehud, det var stort, det var hårdt også.

– Jeg er født og opvokset her. Målsætningen med FC København er at vinde. Det er den også for mig. Vinde mesterskaber og spille Champions League. Jeg er her ikke for at nyde mit otium. Jeg er her for at vinde og gøre mine holdkammerater bedre og klubben endnu bedre.

– Klubben er også vokset, siden jeg var her sidst. Jeg tror, det er første gang, jeg har set et fyldt Parken i skolernes sommerferie, så det er også en ære at få lov til at komme tilbage, siger han.

Med sejren kravler Thomas Delaney og resten af F.C. København op på førstepladsen i 3F Superligaen sammen med Randers FC.

Næste opgave for FCK er torsdag hjemme mod Magpies i Conference League-kvalifikationen. Her vandt den danske hovedstadsklub med 0-3 på udebane i det første møde.

Du kan se Thomas Delaneys scoring i videoen øverst i artiklen

Du kan se billederne fra hans indskiftning nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P