NordicBet Ligaen

Ung OB’er vil slå igennem: Drømmer om PL-klub

William Martin er nyt skud på stammen i OB, og selvom han fokuserer på at slå igennem i det fynske, så drømmer han om Premier League.

Foto: OB
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

William Martin fik debut for OB i premierekampen mod Esbjerg fB.

Fredag aften blev det igen til spilletid for den bare 17-årige offensivspiller, som scorede mål på samlebånd for OB’s U17-mandskab i sidste sæson.

Han er en spiller efter Søren Kroghs hoved, har cheftræneren tidligere fortalt, og unge Martin drømmer om om at slå igennem hos fynboerne.

– Jeg har altid været på stadion og støtte OB, så det er også dér, jeg håber at komme ud og få minutter på Odense Stadion. Det er nok min store drøm, udtaler William Martin til Campo.

Og der skulle være en god chance for, at Martin kan få sin drøm opfyldt. OB spiller på hjemmebane på næste lørdag, og hvis det går, som det er gået hidtil i NordicBet Ligaen, så får Martin spilletid for fynboerne.

Foto: OB

Der er også større og mere langsigtet drømme for William Martin med de irske rødder: Premier League.

– Lige nu vil jeg gerne slå igennem i OB. Det er min klub, jeg har spillet her siden U12. Så det her er min klub. Men jeg vil da også gerne til udlandet, det er vel alles drøm.

– Måske en dag til Premier League. Det er min store drøm at spille i Spurs. Men jeg vil bare gerne slå igennem og vise, at jeg kan spille seniorfodbold, lyder det fra OB’s nummer 40.

Bech glad ved Ivancevic: Han har en særlig ‘facon’

William Martin scorede 38 mål i 20 kampe for OB’s DM-vindende U17-hold i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P