3F Superligaen

Officielt: AaB forlænger med midtbane-talent

AaB og Kasper Davidsen har skrevet under på en aftale, der forlænger samarbejdet de to parter imellem indtil 2028.

Foto: AaB
Denne historie udkom først på campo.dk

Han har netop fået 3F Superliga-debut for den nordjyske klub.

Og det lader til, at der er langt flere Superliga-kampe i vente for 19-årige Kasper Davidsen. Han har nemlig netop forlænget med AaB indtil 2028.

Det bekræfter den nordjyske klub lørdag morgen på sin egen hjemmeside.

19-årige Davidsen, der ligeledes spiller på U19-landsholdet, fik tre kampe for AaB i sidste sæson, da det gjaldt oprykningsspillet til Superligaen.

Og historien om den unge AaB-knægt, der har kæmpet vej gennem akademiet og NordicBet Liga-fodbold for nu at stå som en del af Superliga-truppen, er noget, som fryder klubbens sportsdirektør, James Gow.

–  AaB Akademiet er en af hjørnestenen i vores strategi, og vi elsker at kunne sende lokale spillere fra AaB Akademiet op på 3F Superligaholdet, når de er gode nok og har gjort sig fortjent til det.

– ”Kalle” (Kasper Davidsen, red.) er et godt eksempel på en spiller, der kommer fra en af vores partnerklubber for dernæst at gå hele vejen op gennem akademiet og nu præstere godt på 3F Superliga-holdet.

AaB fik dog ingen rar start på tilværelsen som Superliga-klub i denne sæson, da de tabte med hele 3-0 til FC Nordsjælland.

AaB sat på plads: FC Nordsjælland åbner med storsejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P