NordicBet Ligaen

OB-juvel om ældre spillere: Sindssygt gode for en trup

Der er stor forskel på ældste og yngste mand i OB’s trup, men det ser det nyeste skud på den fynske stamme ikke som nogen ulempe.

William Martin giver thumbs up i Ådalen
Foto: Nicolaj Rønstrup
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

De er næsten dobbelt så gamle.

OB gav i deres første NordicBet Liga-kamp mod Esbjerg fB startdebut til blot 17-årige William Martin, som med sine 17 år er blot halvt så gammel som Bjørn Paulsen og Martin Hansen på henholdsvis 33 og 34 år.

Det er dog kun positivt, lyder det fra William Martin, da campo.dk møder stortalentet i Ådalen.

– De giver noget ekstra til truppen og viser, at der ikke er nogen, der skal være udenfor. De er sindssygt gode for en trup, især med det sted vi er nu. Det kommer til at være vigtigt for os og for at vi kommer op i Superligaen hurtigst muligt.

Der er dog samtidig en del unge spillere i OB-truppen, hvor 21-årige Luca Kjerrumgaard ligner den foretrukne mand på toppen, mens 19-årige Max Ejdum er blevet fast inventar på midten, og flere unge spillere samtidig presser på for en plads i startopstillingen.

Ung OB’er vil slå igennem: Drømmer om PL-klub

– Det er spillere jeg kender, og det tænker jeg også er super godt for truppen, at vi har en masse akademispillere, som går op og viser sig frem, lyder det fra den altså blot 17-årige offensivspiller.

Se hele indslaget med William Martin i afspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P