Premier League

Medie: Danskerlejr vil hente Eriksen – han er åben for idéen

Ifølge den belgiske fodboldjournalist Romain Van der Pluym er der en reel chance for, at Christian Eriksen er RSC Anderlecht-spiller, inden transfervinduet smækker.

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

RSC Anderlecht har netop sendt to danskere ud ad døren i form af Kasper Schmeichel og Thomas Delaney, men snart kan en ny måske komme valsende ind.

Den belgiske klub er nemlig interesseret i at hente Christian Eriksen i Manchester United.

Det beskriver den belgiske fodboldjournalist Romain Van der Pluym, der skriver for det belgiske medie DH les Sports, lørdag morgen på det sociale medie X.

Her beskriver han, at danskerglade Anderlecht længe har kigget med et glubsk blik på Eriksen, som de har haft på transferlisten i en god rum tid. Og nu ikke bare drømmer de om at hente ham – de tror på det.

Ligeledes beskriver den belgiske journalist, at Eriksen er tiltrukket af Anderlecht, og at han bestemt ikke er afvisende overfor idéen, selvom han har en enkelt betænkelighed.

Ifølge den belgiske journalists oplysninger afventer Eriksen nemlig og ser, om der skulle lande et bud fra en Premier League-klub, før han endegyldigt vil forlade Manchester United og den engelske gigant-liga.

Eriksen fik ikke mange minutter i Manchester i den forgangne sæson, og der er derfor længe blevet spekuleret i, om den 32-årige dansker vil skifte denne sommer. Angiveligt er United da også klar til at sælge ham.

Medie: United vil overveje tilbud på Eriksen

Nedenfor kan du læse om de to danske landsholdspillere, der spillede i Anderlecht i seneste sæson, men som nu vil afsøge nye græsgange i Celtic og F.C. København:

Officielt: Thomas Delaney vender hjem til FCK
Officielt: Schmeichel skriver under med Celtic

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P