NordicBet Ligaen

Mange nye ansigter i Fredericia: Vi får strammet op

Michael Hansen råder over flere nyankomne spillere i sin FC Fredericia-trup. De er gået til opgaven med et godt sind, og den rutinerede træner bliver motiveret af den slags opgaver.

Michael Hansen bliver interviewet som FC Fredericia cheftræner
Foto: Allan Hvid

Der er mange nye ansigter i FC Fredericia, som har haft godt gang i svingdøren.

Det er ikke bare denne sommer, det har været tilfældet. I januar sagde klubben farvel til fire spillere, som alle fik spilletid på NordicBet Liga-mandskabet.

Så det sidste halve års tid er blevet brugt på at få nye folk ind og præstere i et fællesskab.

Og det er gået overraskende godt i ifølge klubbens cheftræner Michael Hansen.

– Jeg synes, vi har fået en gruppe spillere ind, der er ivrige efter at lære og give den gas.

– Vi har fået spillere ind, der har prøvet at være i første division. Vi har fået nogen, som har været i Superliga-trupper, men som manglede spilletid. De kommer og er sultne, siger FC Fredericia-træneren til Campo.

Klubben har denne sommer blandt andet hentet Daniel Thøgersen og Frederik Rieper til forsvaret, mens Agon Mucolli og Daniel Haarbo er kommet til længere fremme på banen.

52-årige Michael Hansen kalder det ‘mega spændende’ når han skal forsøge at få nye spillere til at passe ind i de rammer og aftaler, der i forvejen er på hans mandskab.

– Det er jo både fantastisk, fordi man får chancen for at starte noget nyt. Man kan lige få strammet op i hverdagen med de ting, man gerne vil.

– Og så skal man skærpe sig selv i forhold til, hvad for nogle positioner er han lige god i. Hvor passer han i vores nuancer i vores spil.

– Men det kræver også meget af mig. For et er jo fodbold og taktik. Noget andet er menneskerne bag og det team, jeg arbejder sammen med, siger Fredericia-træneren.

Den 52-årige tidligere Superliga-profil har også fået nye folk ind i sin trænerstab. Det er Christian Ege, som er blevet assistenttræner, og Carsten Christensen der er målmandstræner.

FC Fredericia startede den nye NordicBet Liga-sæson ud med at besejre AC Horsens med 3-1. Lørdag møder klubben Vendsyssel på Monjasa Park.

Det er en kamp, der sparkes i gang klokken 14.00.

Se hele interviewet med Michael Hansen i videoen øverst i artiklen.

Rieper vælger spilletid i Fredericia alle ugens dage

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P