NordicBet Ligaen

Fredericia stryger til tops efter målfest

FC Fredericia hentede lørdag sæsonens anden sejr, da Vendsyssel FF slog vejen forbi.

FC Fredericias spillere på vej ind på banen til kamp.

Seks point efter to kampe.

Det er facit for FC Fredericia, der har fået en flot start på sæsonen i NordicBet Ligaen.

Lørdag blev det til en ny sejr, da Vendsyssel FF blev sendt hjem med et nederlag på 4-2.

Det første af de i alt seks mål faldt efter lidt mere end en halv times spil, da Oscar Buch bragte Fredericia i front.

I det 43. minut fik Lasse Steffensen udlignet for gæsterne, inden Oscar Buch igen var på spil i første halvlegs tillægstid og fik gjort det til 2-1 ved pausen.

Fem minutter inde i anden halvleg fik Vendsyssel udlignet igen, men hjemmeholdet var ikke færdigt endnu.

Med tyve minutter tilbage af kampen gjorde Asbjørn Bondergaard det til 3-2, inden det tidligere Ajax-talent Eskild Dall lukkede og slukkede med sin scoring til 4-2 i det 84. minut.

FC Fredericia topper nu NordicBet Ligaen sammen med OB efter de første to runder.