LaLiga

Medie: Leipzig rystede over ‘vanvittigt skambud’ fra Barca

Ifølge mediet Diario Sport har FC Barcelona sendt et bud til RB Leipzig, der inkluderer nogle vilde klausuler, som den tyske klub ryster på hovedet over.

Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

75 millioner kroner, hvis FC Barcelona vinder LaLiga to gange inden 2029, og yderligere 75 millioner, hvis de også vinder Champions League to gange inden 2029.

Det er angiveligt nogle af de klausuler, som et bud fra Barcelona indeholder. Buddet har den catalanske storklub sendt til RB Leipzig for den spanske stjerne Dani Olmo.

Det er det spanske medie Diario Sport, der beskriver buddet. Mediet beskriver ligeledes, at den tyske Redbull-klub er rystede over buddet, som den opfatter som latterligt.

Det er tidligere blevet beskrevet, at Barca kæmper en hård kamp mod Manchester City, når det kommer til at lande den spanske kreatørs underskrift.

Medie: City og Barca i direkte duel om EM-stjerne

Her er det ligeledes blevet beskrevet, at Barca, grundet klubbens økonomiske situation, har svært ved at strikke et ordentligt bud sammen – og det er nok derfor, de har forsøgt sig med den kreative løsning.

Den spanske gigantklub må altså øjensynligt sælge ud først, hvis den skal sikre sig Olmo.

Derfor er det meget muligt, at nogle af de handler, som angiveligt er under opsejling, vil tage fart i de kommende dage. Du kan læse mere om Barcelonas mulige salg lige her:

Qatarsk klub byder på FC Barcelona-spiller
Medie: Saudi-klub vil have Barcas angribertalent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P