3F Superligaen

Ingen garantier for Højer: Skal arbejde sindssygt hårdt

Oliver Højer fik torsdag aften debut for F.C. København, og det unge talent ved, at han skal arbejde benhårdt, hvis cheftræneren skal se hans vej.

Oliver Højer svarer på spørgsmål efter kamp for FCK
Foto: Allan Hvid
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

F.C. Københavns sejr over Bruno’s Magpies bliver næppe en kamp til historiebøgerne…og dog.

For kampens torsdag aften blev første gang, at unge Oliver Højer trak i den hvide trøje, da han fik debut med et kvarter igen af kampen.

Kampen var allerede lukket, men det 17-årige talent gjorde sig alligevel bemærket med flere gode aktioner og et skud på stolpen.

Højer var da også tilfreds efter kampen.

– Det gik rigtig fint. Jeg prøver at få sat nogle af mine spidskompetencer i spil. Jeg er en 8’er, der gerne vil have den i mellemrummet, både for at sætte mig selv og mine holdkammerater op. Så jeg føler, at jeg får vist det fint frem i dag. Selvfølgelig vil jeg gerne have sparket den i kassen, men jeg synes det gik fint, udtaler Højer til Campo.

Også Højers cheftræner, Jacob Neestrup, var tilfreds med den unge spillers indsats i kampen. Men cheftræneren ved endnu ikke, hvor meget spilletid Højer kan se frem til i denne sæson.

Oliver Højer svarer på spørgsmål efter kamp for FCK
Foto: Allan Hvid

– Det må vi se. Jeg vil ikke garantere nogen noget, men Oliver er en af de spillere – sammen med en masse andre unge – som vi tror meget på, udtaler Neestrup til Campo.

Den unge debutant ønsker heller ikke at sætte ord på, hvor meget spilletid han regner med i den kommende sæson.

– Det kan jeg egentlig ikke stå og sige nu. Jeg arbejder bare hårdt og lærer af alle de sindssyge holdkammerater, jeg har. Men det er klart, at konkurrencen er kæmpe. Vi har en sindssygt stærk trup, så jeg holder bare snuden i sporet og arbejder hårdt. Og så spiller jeg det, Neestrup nu giver mig.

– Jeg ved godt, at jeg ikke bare kommer til at spille i start-elleveren fra dag ét overhovedet, men jeg tager de minutter, jeg kan få, og så går jeg efter at præstere så godt, jeg nu kan.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvad kan man så forvente at se, når du kommer på banen?

Man kan forvente at se en knægt, der har utrolig meget passion for klubben. Jeg elsker klubben af hele mit hjerte, og det er min drøm at spille for den. Så forvent en spiller, der rigtig gerne vil vinde, og en, der vil give alt tilbage til fansene, fordi de er top, lyder det til sidst fra Højer.

Oliver Højer har spillet i klubben i hele sin karriere. Han er netop rykket op i FCK’s seniortrup.

Froholdt efter svær sejr: Noget vi ikke var vant til

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P