Flotte mål i Sønderjyskes deler mod Lyngby

Sønderjyske og Lyngby Boldklub spillede fredag aften uafgjort på Sydbank Park, hvor der blev scoret flotte mål.

Superligakampen mellen Sønderjyske og Lyngby på Sydbank Park i Haderslev fredag den 26. juli 2024
T. Sommer
14′
F. Gytkjær
20′
45′
90′

Gæsterne fra Lyngby startede kampen bedst, men det var Sønderjyske, som kom i front efter et kvarter, da Tobias Sommer knastørt bankede kuglen i målet.

Føringen fik dog kun lov til at stå i fem minutter, inden målræven Frederik Gytkjær bragte balance i regnskabet med en snu afslutning.

I anden halvleg var Sønderjyske bedst, men trods store chancer til allersidst, så endte det med en pointdeler fredag aften.

Læs livebloggen fra kampen nedenfor

Mål

Sønderjyske 1-0 Lyngby (Sommer, 15′)

Sønderjyske 1-1 Lyngby (Gytkjær, 20′)

Liveblog

90+5 Slutfløjt. Det ender med en pointdeler i Haderslev

87′ Søren Andreasen brænder stor chance til allersidst, men Jannick Storch redder flot i Lyngby-målet

81′ Det bølger frem og tilbage i Haderslev, hvor ingen af holdene for alvor formår at spille sig frem til de store chancer

67′ Sønderjyske sværmer, og Barkarson får en fri afslutning bagerst i feltet, men islændingen helkikser sin afslutning

59‘ Emini kanonerer bolden på stolpen fra kanten af feltet. Tæt på sønderjysk føring

46′ Anden halvleg er fløjtet op igen

45+2 PAUSE En underholdende første halvleg er forbi

39′ Målscorer Barkarson brænder friløber for Sønderjyske…og så kommer flaget op

30′ Jonathan Amon sender et indlæg ind i Sønderjyske-feltet, men ingen Lyngby’er står klar

20′ MÅL! Frederik Gytkjær bringer balance i regnskabet

15′ MÅL! Tobias Sommer sparker Sønderjyske i front

10′ Atli Barkarson sender en afslutning snert forbi Jannick Storchs mål

7′ Appeller for straffespark til Sønderjyske, men dommerens fløjte forbliver tavs

5′ Giftigt indlæg fra Lyngby, men Gytkjær mangler det sidste for at komme frem til bolden

1′ Kampen er fløjtet op på Sydbank Park