NordicBet Ligaen

Esbjerg fB vinder med utrolige cifre mod Hobro

Elias Sørensen lavede fire oplæg og en kasse, da Esbjerg fB fredag aften vandt med utrolige 6-3 ude mod Hobro IK.

F. Christensen
77′
80′
N. Strunck
7′
E. Holten
26′
E. Holten
40′
L. From
65′
E. Sørensen
81′
E. Holten
87′
45′
90′

Elias Sørensen spillede en kamp til skrapbogen fredag aften for Esbjerg fB. Efter syv minutter assisterede Sørensen, da Nicklas Strunck bragte gæsterne foran.

20 minutter senere var det Emil Holtens tur til at nyde godt af Sørensens oplæg. Hobros Jesper Cornelius fik reduceret, men kort før pausen var Holten igen på pletten – igen efter Elias Sørensens forarbejde.

I anden halvleg gjorde Lucas From det til 1-4 på oplæg af….ja, Elias Sørensen. Og det lignede en sikker EfB-sejr, men Hobros Frederik Christensen scorede to hurtige mål.

Derfor var det passende, at Elias Sørensen gjorde det til 3-5 med ti minutter tilbage af kampen. Emil Holten fuldendte sit hattrick, da han gjorde det til 3-6

Hobro IK 0-1 Esbjerg fB (Nicklas Strunck, 7′)
Hobro IK 0-2 Esbjerg fB (Emil Holten, 26′)
Hobro IK 1-2 Esbjerg fB (Jesper Cornelius, 27′)
Hobro IK 1-3 Esbjerg fB (Emil Holten, 37′)

Hobro IK 1-4 Esbjerg fB (Lucas From, 65′)