NordicBet Ligaen

EfB-direktør: Stjerneangriber skal afsted i dette vindue

Elias Sørensens kontrakt i Esbjerg fB udløber om et år, og selvom klubben allerede har afvist et tilbud, så er EfB’s direktør interesseret i at få solgt angriberen i dette transfervindue, fortæller han i podcast.

Foto: Allan Hvid, Campo.dk

Elias Sørensen har været en stor profil i Esbjerg fB, siden ankomsten i 2021.

Den 23-årige angriber har scoret mål på samlebånd, men tiden i det vestjyske kan lakke mod enden.

For Elias Sørensens er et varmt navn, og Esbjerg fB har allerede afvist tilbud fra udlandet, fortæller EfB-direktør Jens Hammer Sørensen i podcasten Gl. Vardevej – EfB-podcast med hjertet.

– Der har faktisk været noget på Elias, som klubben har sagt nej tak til, fordi vi synes at Elias’ værdi for os, er lidt større, end det der er budt.

Jens Hammer Sørensen fortæller, at der blandt andet er afvist et tilbud fra Tyskland på den danske angriber, men direktøren arbejder på, at få solgt Elias Sørensen i dette vindue.

– Jeg er ikke i tvivl om at Elias skal videre fra EfB på et tidspunkt. Han har et år tilbage af sin kontrakt, og lige nu er han ikke interesseret i at forlænge den. Det kan man godt forstå, så hvis vi skal tjene penge på ham, så skal han jo afsted i det vindue her.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er vi åbne for, men det kræver, der kommer et godt tilbud også for klubben, udtaler Sørensen.

Elias Sørensen har tidligere spillet i HB Køge, inden han i 2016 skiftede til engelske Newcastle Uniteds akademi. Han er noteret for 42 mål i 83 kampe i EfB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P