Bech glad ved Ivancevic: Han har en særlig ‘facon’

Mihajlo Ivancevic vender snart tilbage til OB efter lejeophold i Norge, og Troels Bech roser serberen, som skiller sig ud i forhold til resten af truppen.

Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix & Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Mihajlo Ivancevic kom til OB i januar 2022 og startede ud med lyn og torden.

Siden gled han længere og længere væk fra startopstillingen, og i marts blev han sendt til Odd i Norge i jagten på mere spilletid.

I næste uge vender han retur til OB, som har været gennem en stor forandring, siden serberen sidst var i klubben. Ind er blandt andet kommet Troels Bech.

Så vi spurgte sportsdirektøren, hvad planen er med Ivancevic.

– Jeg har jo endnu aldrig mødt Ivancevic, så det kunne være fair nok at snakke med manden først, inden Campo og jeres gode læser…nå, men når det så er sagt, så har vi en kontrakt med ham, som vi er glade for at have, udtaler Troels Bech, og uddyber:

– Han har jo også en særlig…hvad skal vi sige, facon at bidrage med. Han skiller sig ud fra de andre. Og det gælder lidt for os, at vi skal ikke have 22 ens spillere. Vi skal have noget forskellighed, og der har han da noget forskellighed, han kan komme med.

– Men skal det passe ind, så skal det være træneren, der vurderer det. Men jeg er ikke ked af, at vi har ham på kontrakt, slår Bech fast.

Holdt øje med de gule kort i Norge

Ivancevic har spillet i Odd siden marts, og Troels Bech fortæller, at han og staben da også har holdt øje med serberens aktioner på banen.

– Vi har jo selvfølgelig fulgt med så godt vi nu kan. Og med Jimmy Nagel, vores rekrutteringschef, som har så stærk en fortid i norsk fodbold, så ved vi godt, hvornår Ivancevic spiller, og hvornår han får et gule kort, og har på den måde også en fornemmelse af ham.

Men om Ivancevic har spillet sin sidste kamp på Nature Energy Park, det kan sportsdirektøren ikke svare på.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Nej, altså den gåde, den kender jeg ikke svaret på endnu. Det kan jeg ikke tillade mig at sige. Og i sidste ende, så er al holdudtalelse i den grad trænerens privilegie. Det skal jeg ikke stå her og blande mig i, slutter Troels Bech.

Mihajlo Ivancevic er noteret for 15 kampe for Odd med tre mål til følge. I OB har han foreløbigt spillet 36 kampe.

OB spiller fredag aften mod HB Køge på udebane.

Troels Bech om Christian Sørensen: Kan godt li’ ham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P