3F Superligaen

AGF-profil har særligt fokus: Jeg skal trykke på aftrækkeren

Mads Emil Madsen har et ønske om at blive mere målfarlig og chanceskabende i AGF. Derfor arbejder profilen ekstra på at blive mere kampafgørende, og han bliver bakket op af sin træner Uwe Rösler.

Mads Emil Madsen scorer mod F.C. København.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Mads Emil Madsen viste i seneste opgør mod FCK, at han har en god afslutningsfod.

Her scorede AGF-profilen nemlig hattrick og spillede generelt en stor kamp. Men udover de tre mål i 3-2 sejren i slutningen af seneste sæson har midtbanespilleren ikke vist sig så målfarlig.

Det er dog noget Mads Emil Madsen gerne vil lave om på, og han fortæller i et interview med Campo, at han i opstarten har øget sit fokus på afslutninger og chanceskabende afleveringer.

Der var to langskudsmål fra Mads Emil Madsens fod, da han i maj scorede hattrick for AGF imod F.C. København.

I første runde af den nye sæson mod FC Midtjylland trak han sig på lignende vis fri til en afslutning lige udenfor midtjydernes felt.

Den 26-årige midtbanespiller valgte dog at spille bolden til siden til en fremadstormende Felix Beijmo fremfor at stole på egen sparkeevne og selv afslutte muligheden, som Beijmo skød over mål.

Mads Emil Madsen sparkede bolden i kassen tre gange for AGF i 3-2 sejren over FCK i maj. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Da Campo efter endt træning på Fredensvang forholder Mads Emil Madsen situationen fra sæsonåbneren, er han enig i, at han måske bare skal til at afslutte noget mere:

– Jo, det tror jeg egentlig, at du har ret i. Det sidder indeni mig, at jeg altid prøver at spille chancen større, men jeg tror, at jeg skal til at trykke på aftrækkeren lidt oftere. Jeg har jo set, at det har fungeret rimelig godt. Så der skal jeg lige have ændret mit mindset, siger AGF-profilen i interviewet, som du kan se i videoen øverst i artiklen.

Han er en maskine

Uwe Rösler om Mads Emil Madsen

Det med at fintune måden at spille på, så outputtet bliver mere afgørende, har Mads Emil Madsen fokuseret på forud for den nye sæson, fortæller han.

– Ja, jeg har et mere offensivt udgangspunkt, så nu skal jeg forhåbentlig være lidt mere i oplæggerens og målscorerens rolle. Så jo, det er noget, jeg har haft fokus på her i opstarten, siger han og uddyber:

– Det handler om at prøve at sparke lidt mere selv, gå lidt mere efter sin egen chance og prøve de afgørende ting lidt oftere i stedet for altid at spille bolden videre og prøve at holde flow i spillet.

AGF's Mads Emil Madsen efter træningen på Fredensvang.
Mads Emil Madsen har indtil videre scoret seks mål og lavet to assists i sine 57 kampe for AGF. Foto: Tobias Thomasen.
Officielt: AGF forlænger med ung forsvarsspiller

Cheftræner i AGF, Uwe Rösler, tror også Mads Emil Madsen kan blive farligere foran mål og har i den forbindelse ændret sin profils position på banen.

– Ja 100 procent. Det er derfor, jeg spiller med ham på venstre side, hvor han angriber mere dybt end i højre side. Nu ender han med bolden til sin venstre fod på den sidste tredjedel af banen. Det er en stor fordel for ham, siger den tyske træner til Campo og fortsætter om Mads Emil Madsens form:

– Han er så fit, og det håber jeg virkelig, han fortsætter med at være, fordi han er en maskine. Hans kvalitet på bolden kender alle, og når man kombinerer hans tekniske kunnen med det fysiske, er han i øjeblikket på øverste hylde.

AGF-cheftræner, Uwe Rösler, ser ind på banen fra bænken.
Uwe Rösler ser muligheder for videreudvikling af Mads Emil Madsens offensive styrker. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
AGF-skifte overraskede ny angriber: Wow!

Mads Emil Madsens næste mulighed for at skyde på mål eller lave målgivende afleveringer er mod netop F.C. København på søndag.

Opgøret mellem F.C. København og AGF i Parken fløjtes i gang klokken 18.00. Du kan se kampen i TV på 3+ og Viaplay.

Ny AGF-keeper om konkurrence: Ved hvad jeg kan

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P