NordicBet Ligaen

Ung OB’er vil gå forrest: Jeg skal tage ansvar

Luca Kjerrumgaard er blot 21 år gammel. Alligevel mener OB-angriberen, at han er en af de spillere, der skal gå forrest for holdet.

Luca Kjerrumgaard jubler med OB-holdkammeraterne.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Alder er bare et tal.

Sådan siger nogle, og man kan sige, at når det drejer sig om Luca Kjerrumgaard i OB, afholder hans 21 år ham i hvert fald ikke fra at ville tage ansvar.

Den unge angriber fortæller i et interview med Campo, at han er klar til at gå forrest for fynboerne i NordicBet Ligaen.

– Jeg føler mig måske som én af dem, der skal tage ansvar – stå forrest i nogle af tingene og vise, hvordan vi skal guide holdet på nogle områder. I hvert fald i form af pres, siger han til Campo og fortsætter:

– Nu er jeg næsten en af de erfarne, fordi vi er så mange unge spillere. Jeg har spillet i 1. division før, så jeg kender også lidt til det, og jeg kender lidt til den form for fodbold, vi spiller. Men det er helt klart, at jeg har måske påtaget mig lidt mere en lederrolle, end hvad jeg har været tidligere.

Luca Kjerrumgaard føler en mere ansvarsfuld rolle i OB falder ham naturligt.

– Jeg føler, det er noget, jeg godt kan, og det ligger også til mig, at når jeg først er tilpas, så kan jeg sagtens tage ansvar. Så det er ikke noget, jeg har et problem med, siger angriberen.

Kjerrumgaard startede stærkt ud for OB i første runde af NordicBet Ligaen, hvor han blev matchvinder langt inde i overtiden med sin OB-scoring til 1-2 mod Esbjerg fB. Du kan se scoringen i videoen øverst i artiklen.

Næste kamp for OB er ude mod HB Køge på fredag. Der er kick off klokken 19.00 på Capelli Sport Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P